top of page
Modern Architecture

VELKOMMEN TIL OSS!

 "Når kvalitet teller"

Kontakt oss

Strandkaien 16

5013, Bergen 

+ 47 90232206

Takk for din henvendelse!

Vindu med treramme

Vi er stolte av å kunne tilby gode priser på skreddersydde gardiner og andre typer interiørtekstiler til ditt hotell eller bedrift


Vi er et skredderi som holder til i Bergen sentrum. Vi har 7-10 dyktige skreddere og designere av interiørtekstiler, der en av disse har over 20 års erfaring med hotellgardiner og tekstilinteriørdesign.

Vi er stolte av å kunne tilby spesialpriser på skreddersydde gardiner for ditt hotell. Vi sørger for at gardinene passer perfekt og at de bidrar til å skape en elegant og luksuriøs atmosfære.

Vi tilbyr et bredt utvalg av stoffer og design for å imøtekomme dine spesifikke behov og preferanser.

Våre erfarne skreddere arbeider for å levere kvalitetsprodukter til rett tid, og tar gjerne med stoffprøver til møter dersom det er ønskelig.

Ta kontakt med oss for å avtale en gratis konsultasjon.

Sammen utarbeider vi et tilbud som passer dine behov og ditt budsjett!

Vi ser frem til å samarbeide med deg!

d7270d85-7443-43ce-b9fd-aa0bec67f5f9 – K
shtory-atlas-spalnya_edited.jpg

Hvorfor samarbeide med skredder og designer?

1.    Skreddersydde tekstiler: Ved å samarbeide med et skredderi, kan hoteller skaffe seg skreddersydde tekstiler til sitt interiør, slik at de kan tilpasse farger, mønster og stiler etter sine egne preferanser og behov.

2.    Unikt design: Ved å få tekstiler skreddersydd, kan hoteller skille seg ut fra sine konkurrenter, ved å ha unike og spesialdesignede tekstiler som skaper en særegen atmosfære og forbedrer gjestenes opplevelse.

3.    Kvalitet og holdbarhet: Skreddere kan tilby tekstiler av høy kvalitet og holdbarhet, som tåler hyppig bruk og vasking, noe som er viktig for hotellbransjen, som har et konstant behov for å opprettholde et pent og innbydende interiør.

4.    Service: Ved å samarbeide med et skredderi, kan hoteller få god  service og rådgivning når det gjelder valg av tekstiler, design og vedlikehold, noe som kan bidra til å sikre at produktene passer perfekt til hotellets behov og krav.

5.    Sengetøy og duker: Skredderi kan også hjelpe med å sy og vedlikeholde sengetøy, dyner, puter og duker for hotell og restauranter.

6.    Kvalitet og skreddersøm: Skredderier kan tilby tjenester av høy kvalitet som bidrar til å gi hotellet et luksuriøst og eksklusivt preg.

Tjenester

Gi rommet ditt en elegant oppgradering med våre vakre gardiner. Gardinene våres er laget av materialer av høy kvalitet og er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger og stiler. Skaff deg nye gardiner i dag og skap en koselig og stilig atmosfære i hjemmet ditt. 

Skreddersydde sengetrekk, sengetepper, putertrekk, duker, servietter og tepper til hotell og restaurant

Vi tilbyr et bredt utvalg av stoffer og design for å imøtekomme dine spesifikke behov og preferanser. Våre erfarne skreddere er dedikerte til å levere kvalitetsprodukter innen avtalt tid.

Vi har stoffprøver som vi gjerne viser i et fysisk møte. 

Ta gjerne kontakt med oss i dag for å avtale en gratis konsultasjon.

 

Få et skreddersydd tilbud som passer dine behov og budsjett!

Vi kan også produsere prøver av varer hvis du som kunde ønsker det.

* Ved bestilling av mer enn 400 gardiner kan vi komme og henge opp ferdigsydde gardiner i Bergensområdet.

* Ved bestilling av mer enn 1500 gardiner kan vi komme og henge opp ferdigsydde gardiner over hele Norge/Skandinavia uten ekstra kostnad.

* Dere kan også bestille det stoffet dere ønsker til gardiner, så lager vi gardinene fra bunnen av for deg.

Skreddersydde gardiner for hoteller,  spisesteder og andre bedrifter 

Interiør er svært viktig for norske hoteller, da det spiller en stor rolle i å tiltrekke gjester og skape en behagelig og minneverdig opplevelse for dem.

 

Et tiltalende interiør kan bidra til å skape en atmosfære av luksus, komfort og velvære, og det kan øke gjestetilfredsheten og lojaliteten blant de besøkende.

Godt designet interiør kan også gi et positivt inntrykk av hotellet og bidra til å differensiere det fra konkurrentene. Derfor investerer mange norske hoteller store ressurser i å utforme og oppdatere interiøret for å sikre en attraktiv og moderne atmosfære for gjestene.

Ved å samarbeide med oss får du frihet til å skreddersy interiørtekstiler for ditt hotell eller spisested, i stedet for å kjøpe standardprodukter i butikken.

Fordeler med skreddersydde interiørtekstiler for et hotell eller spisested inkluderer:

- Skaper en innbydende og estetisk tiltalende atmosfære.
- Gir en følelse av privatliv og skiller mellom ulike områder i hotellet.
- Gir gjestene en følelse av komfort og avslapning.
- Kan bidra til å skape en helhetlig designopplevelse i hotellet.
- Kan ha praktiske funksjoner som solskjerming, privatlivsskjerming eller lydisolering mellom rommene.

Omtrekking av stoler og andre typer møbler

For hvert møbel som gjenbrukes, unngår man å kjøpe nytt. 

Sammen gir vi nytt liv og nye muligheter til gamle og slitte møbler.

Bergen Skredderi og Bergen Håndverk, en avdeling hos Bergen Håndverk AS, spesialiserer seg på fornyelse, reparasjon og omtrekking av møbler for å forlenge levetiden til møbelet. Vi tilbyr et bredt utvalg av tekstiler som passer til de fleste møbler.

Å omtrekke møbler er et håndverk som må gjøres manuelt. Prosessen starter med å fjerne stifter eller spiker som holder trekket på plass.

Når et møbel trekkes om med nytt stoff, er det mange forskjellige typer å velge mellom. Vi tilbyr et bredt utvalg av tekstiler som kan matche møbelets opprinnelige utseende.

Vi kan tilpasse og lage skreddersydde puter og gardiner etter mål. Med et bredt utvalg av materialer kan du få gardiner og puter som er skreddersydd akkurat slik du vil ha dem.

Vi reparerer alle typer møbler, fra stoff til skinn.

Ta kontakt i dag for å få dine møbler reparert!

                                                   Høykvalitets skreddersøm tilpasset deg!

Vi tar på oss enkeltbestillinger og små og store engrossoppdrag. Vår ekspertise inkluderer å sy alt fra gardiner, trekk, sengetepper, puter, duker, servietter og tepper til gardiner for prøverom og tekstiler for hoteller, restauranter og andre bedrifter. Vi har vår egen systue og kan tilby konkurransedyktige priser sammenlignet med gardinsalonger. Vi har et bredt utvalg av stoffer og kan skape gardiner av enhver kompleksitet. Vi tilbyr rabatter for store bestillinger og kan produsere rundt 2000-4000 gardiner og andre interiørtekstiler i måneden, avhengig av design og mønstervalg.

Vi tilbyr gratis designerbesøk, men kun etter inngåelse av en ordreavtale. Hvis det ikke inngås noen kontrakt, vil et sikkerhetsdepositum spesifisert i prislisten bli tatt, og kun returneres ved videre samarbeid.

Ekspert for å sy- og design klær og interiørtekstil

bottom of page