top of page
brud og brudgom
Hvitt bryllupsalter
bryllup Portrett

Eksklusive tjenester

Hos oss i Bergen Skredderi kan du bestille skreddersydde klær til både dere selv og gjestene deres. Vi kan spesialtilpasse brudekjolen din eller designe den helt fra bunnen av.

Bergen Skredderi tilbyr alle typer tekstiler og tjenester slik at du skal få den bryllupsdagen du har drømt om! Dette inkluderer også all tekstildekor til bryllupet ditt.

Vi ser frem til å hjelpe deg!

Bestill gjerne en prøvetime hos oss et år før bryllupsdagen, slik at vi kan sørge for at vi har nok tid til å oppfylle alle ønskene dine!

 

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å gjøre bryllupsdagen din perfekt!

Bryllup Photo Shoot

Hvorfor velge skreddersydd brudekjole?

Vi har over syv års erfaring innen skreddersøm, og vi har hjulpet kunder med utallige ulike oppgaver. I tillegg har vi mye erfaring med justering av dresser og brudekjoler.

 

Vi forstår ønsket om å spare penger. Derfor vil vi informere et alternativ til å kjøpe en brudekjole som koster mellom 15 000 og 30 000 kr, i tillegg til justeringskostnader. 

 

Ved å velge skreddersydd brudekjole vil startprisen være 4000 kr. Med skreddersydd brudekjole kan man spare alt fra 1000 til 8000 kr på kun justeringer, samtidig får man full kontroll over design, farge og stoffvalg.

Etter bryllupet kan man fortsatt bruke den skreddersydde kjolen til andre anledninger, noe som gjør den til en mer økonomisk og praktisk investering.

 

Mange av våre kunder kommer til oss med bilder av kjoler de har funnet på internett, og vi har alltid klart å gjenskape disse til deres fulle begeistring! 

Solnedgang bryllup

Ekspert for å sy- og design klær og interiørtekstil

bottom of page